Skip to content

HORA EST!

Op 9 mei 2023 heeft Elles van de Voort haar proefschrift verdedigd in het Erasmus MC. En hoe!! Met veel toewijding heeft Elles haar onderzoeken gericht op de de-escalatie van de behandeling van zowel goedaardige als kwaadaardige borstlaesies. Het doel van deze onderzoeken is om de behandeling van deze borstlaesies minder invasief en patiëntvriendelijker te maken met behoud van effectiviteit en veiligheid. Belangrijke studies zoals de THERMAC studie zijn door Elles opgezet en lopen dankzij haar nog steeds in het Franciscus. Het is mooi om te zien hoe haar harde werk van de afgelopen jaren heeft geresulteerd in haar prachtige proefschrift “An Innovative Approach to the Surgical Treatment of Small Breast Lesions”. Wij zijn ontzettend trots op haar! Elles is hiermee de tweede promovenda van Stichting BOR die haar doctorstitel behaalt, en ook daar zijn wij trots op. Van harte gefeliciteerd dr. van de Voort, en op naar de volgende!