Doelstelling

Stichting Borstkanker Onderzoek Rotterdam (stichting BOR) is in april 2016 opgericht door Taco Klem en Gerson Struik om onafhankelijk medisch wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker mogelijk te maken. Het doel van dit onderzoek is het mogelijk maken van een meer patiëntvriendelijke behandeling voor borstkanker door middel van innovatie met behoud van effectiviteit en veiligheid. Via onze digitale kanalen willen wij patiënten, donateurs en subsidieverstrekkers informeren over borstkanker en onze lopende wetenschappelijke projecten.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden om deze projecten financieel of materieel te ondersteunen? Neem dan contact met ons op of doneer direct via de knop hieronder (iDEAL/Paypal).

Doneer