Skip to content

Ook in 2018 willen we de behandeling van borstkanker patiëntvriendelijker maken!

In het afgelopen jaar hebben we mooie stappen gezet naar een patiëntvriendelijkere behandeling van borstkanker. Voor het eerst in Europa worden patiënten nu inwendig bestraald met geïmplanteerde zaadjes. In de Target en MaMaLoc Studie verbeteren we de nauwkeurigheid van zowel de operatie als de bestraling van de borst. De Spacer Studie is afgerond; binnenkort zal gepubliceerd worden dat de onderhuidse injectie goed effect heeft.

In 2018 hopen we te kunnen starten met het eerste onderzoek naar NanoKnife behandeling: borstkanker wordt verwijderd met elektrische naalden door de huid, geen littekens! Een eerste subsidie werd toegekend door Stichting Coolsingel. Maar er is aanvullende financiering vereist.

Helpt u ons ook dit jaar weer om de behandeling van borstkanker patiëntvriendelijker te maken? Steun ons!